Beats Private Lease actie bij Autohaas

Gratis Beats bij Private Lease!

Lease nu een SEAT Ibiza of Arona en ontvang gratis het Beats Pack.

Beats Private Lease actie bij Autohaas

Hoor ik dat nou goed? Gratis Beats Audio bij Private Lease! Lease nu een SEAT Ibiza of Arona* en ontvang gratis het Beats Pack. Voor alle andere modellen is de prijs van het Beats Pack verlaagd naar € 495,-.

Winactie

Gaat jouw muziekhart hier sneller van kloppen? Maak een afspraak bij Autohaas voor een proefrit om dit zelf te ervaren, dan maak je ook nog eens kans op een BeatsbyDre EP headphone. Van muziekliefhebbers, voor muziekliefhebbers!

Actiebanner_pagina.png

SEAT Ibiza Beats

Bekijk model

SEAT Arona Beats

Bekijk model

Beats Audio

Bij SEAT willen wij inspireren en motiveren om nieuwe dingen te blijven ontdekken. Want, good things come to those who move. De Beats campagne sluit daar naadloos bij aan, door de verbindende kracht van muziek die je inspireert om in beweging te komen!

We bewijzen onze liefde voor muziek met het Beats Audio systeem wat geprezen wordt om haar kwaliteit De missie van Beats Audio is om de energie, emotie en spanning tijdens het opnameproces in de studio terug te laten komen als je luistert naar muziek. En SEAT zorgt ervoor dat je dit nu ook in een auto kunt ervaren.

Actievoorwaarden

  • Tarieven geldig van 1 oktober 2018 t/m 20 december 2018.
  • De gratis BeatsAudio Sound System actie is, met uitzondering van de Reference uitvoering, geldig voor alle motor-uitvoering varianten in combinatie met Private Lease.
  • De gratis BeatsAudi Sound System actie is alleen geldig op de Ibiza Style Business Intense, Ibiza FR Business Intense, Arona Style en Arona Style Business Intense. 
  • Niet stapelbaar met inruilpremies.
  • Spelregels omtrent stapelbaarheid van Private Lease en overige sales acties.

Meer weten over deze private lease Beats Pack actie? Neem dan contact met op met ons, of kom langs bij Autohaas.

Neem contact op