De laatste Audi Q7 e-tron's met 15% bijtelling

Lease de Q7 e-tron nu voor €1750,- p/m

Profiteer nu nog van de fiscaal voordelige bijtelling van 15%.

De Audi Q7 e-tron quattro.
Plug-in hybrid met V6 TDI-motor én quattro-aandrijving.

De krachtige, scherp afgetekende lijnen geven de auto een elegante, bijna terughoudende uitstraling. Strakke vlakken en scherpe lijnen benadrukken de breedte van de auto en geven hem een solide houding. 

De Audi Q7 e-tron quattro is binnenin de ruimste in zijn segment. De bagageruimte is 650 liter groot en met neergeklapte achterbank zelfs 1.835 liter. Designelementen zoals de wrap-around (de grote boog die om de bestuurder en voorpassagier heenloopt), de decoratielijsten en de doorlopende luchtroosters dragen bij aan het ruimtegevoel. De interieurafwerking is compromisloos. Audi heeft op dat vlak niet voor niets een uitstekende reputatie.

De vloeistofgekoelde lithium-ionaccu is samengesteld uit 168 accucellen van hoge kwaliteit. Dankzij de capaciteit van 17,3 kWh is puur elektrisch een actieradius van 56 kilometer* haalbaar. Dat is een zeer goede waarde in dit marktsegment. De totale actieradius op diesel- en elektrokracht is maar liefst 1.410 kilometer*. De Q7 e-tron quattro is geschikt voor tweefasenopladen met maximaal 7,2 kW. Daarmee is de accu in ongeveer twee en een half uur op te laden, maar dit is afhankelijk van het type stroomaansluiting en het type laadkabel.

Reviews

Lees hier wat objectieve journalisten van de Audi Q7 e-tron vinden.

Onze voorraadmodellen

We hebben nog enkele modellen op voorraad.

Bekijk_de_modellen.png

Maak een proefrit

Wilt u de Audi Q7 e-tron zelf ervaren? Dat kan! Wij bieden u graag een proefrit (op locatie) aan. Bel met onze Audi verkoopadviseurs via 055 - 5 395 500 voor het maken van een afspraak of mail naar info@autohaas.nl

Vraag een (lease) offerte aan

Overtuigd? Vraag nu een vrijblijvende (lease) offerte aan door onderstaand formulier in te vullen.


*De vermelde actieradius kan variëren door rijstijl, snelheid, gebruik van comfort-/nevenverbruikers, buitentemperatuur, aantal passagiers/bagage, gekozen rijprofiel en topografische omstandigheden.

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!