Klaar voor het voorjaar met Autohaas !

Is uw bedrijfswagen al klaar voor de hogere temperaturen?

De winterperiode ligt weer achter ons. We bereiden ons voor op betere weersomstandigheden.

Zomerbanden.

Nu vanaf € 73 incl. montage.

Bij buitentemperatuur boven de 7 graden leveren zomerbanden betere prestaties dan andere banden. Door de materiaalsamenstelling en het profiel van de zomerbanden zorgen deze banden voor meer veiligheid bij zomerse omstandigheden. Door tijdig te wisselen naar zomerbanden voorkom je onnodige slijtage van de winterbanden. Zijn de banden van jouw bus versleten of rijd je nog op winterbanden? Plan dan nu een afspraak de banden te laten vervangen of wisselen voor zomerbanden.

Maak een afspraak

VW bedrijfswagens Financial lease

VW bedrijfswagens Financial lease

Bandenservice.

Zomerbanden. Plan een bandenwissel vanaf € 32.

Banden bepalen grotendeels de veiligheid en rijprestaties van jouw bedrijfswagen. Jouw ideale set banden is daarnaast afhankelijk van het jaargetijde, wacht dus niet te lang met omwisselen. Jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer kent jouw wagen als geen ander en voorziet jou graag van professioneel advies of direct een passende set zomerbanden. Op het gebied van bandenservice kun je met reparatie, bandenvervanging, bandenwissel en bandenopslag bij Volkswagen Bedrijfswagens terecht.

Plan een bandenwissel

Je hebt luchtjes. En je hebt frisse lucht.

Aircocheck nu € 16,50 excl BTW.

De airco in jouw Volkswagen bedrijfswagen zorgt voor een constante temperatuur en frisse, zuivere lucht in de cabine. Ook essentieel: de airco voorkomt dat de ramen beslaan. Laat daarom tenminste om het jaar de airco door een ervaren servicemonteur controleren. Met de aircocheck van Volkswagen Bedrijfswagens weet je binnen 15 minuten zeker of de airco van jouw bus nog optimaal functioneert of aan onderhoud toe is. Zo gaat je bus fris het voorjaar in. Verschil moet er zijn.

Neem contact op

VW bedrijfswagens Financial lease

Airco onderhoud.

incl. geurbehandeling vanaf € 115 excl BTW.

Ga fris het voorjaar in en laat je airco onderhouden inclusief een geurbehandeling. Als het niveau van het koudemiddel in je airco te laag is, kan dit ernstige schade veroorzaken aan de airconditioning, met mogelijk hoge kosten tot gevolg. Het koudemiddel zorgt namelijk voor frisse zuivere lucht in de cabine én voor smering van het airco systeem. Airco onderhoud bij Volkswagen Bedrijfswagens bestaat uit:

  • Temperatuurmeting
  • Druk- en lektest
  • Bijvullen of vervangen koudemiddel
  • Controle van pollenfilter
  • Reinigen airco- en ventilatiesysteem
  • Visuele controle
  • Controle van de bediening
  • Anti-geurbehandeling

Maak een afspraak

Accessoires.