Doe de Audi wintercheck

Voor €19,95 wordt uw Audi op 39 essentiële onderdelen gecontroleerd.

Om er zeker van te zijn dat uw Audi u veilig de winter door brengt is de Audi wintercheck de ideale voorbereiding.

Uw Audi winterproof

Om er zeker van te zijn dat uw Audi u veilig de winter door brengt is de Audi wintercheck de ideale voorbereiding. Voor €19,95 wordt uw Audi op 39 essentiële onderdelen gecontroleerd. Banden, remmen, accu, verwarming en ruitenwissers worden allemaal grondig nagekeken. Ook worden de carrosserie, het onderstel en de verlichting gecontroleerd. Niets wordt over het hoofd gezien. Natuurlijk vult uw Audi-dealer indien noodzakelijk de vloeistoffen zoals olie, koel- en ruitensproeiervloeistof gratis bij.

Na de Audi Wintercheck weet u precies hoe u auto er technisch voor staat en heeft u inzicht in mogelijk toekomstig onderhoud of reparaties. Zo laat u zich niet verrassen door de winter.

Wielen Service

We wisselen uw zomerbanden voor winterbanden, ook op uw huidige velg. Daarnaast wordt uw Audi gratis gewassen. Handig: uw zomerbanden kunnen achterblijven in het zogeheten bandenhotel. En wanneer de winter weer voorbij is, haalt u ze gewoon weer op. Dat is wat wij Audi Wielen Service noemen.

  • Wisselen complete set voor € 39,- (Incl. opslag € 79,-)
  • Bandenwissel op velg voor € 89,- (Incl. opslag € 129,-)

Maak een afspraak

Audi Winteractie

Audi Winteractie

Wintersets

Met Audi originele lichtmetalen wielensets speciaal ontworpen voor uw Audi geniet u ook in de winter van optimale performance.

Bekijk de sets in de webshop

Winterbanden

Altijd de juiste band! Banden zijn een essentieel onderdeel van uw Audi. Bij Audi kunt u terecht voor het monteren van uw winterbanden: banden die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Daarmee kunt u met een goed gevoel en de juiste grip de weg op.

Download de prijslijst

Audi Winteractie

Accessoires & Lifestyle