Audi

audi autohaas audi financiering

Autohaas is specialist in financieringen voor de automobielbranche. Zowel zakelijk als privé kunt u bij ons een financiering voor uw nieuwe Audi afsluiten. Samen met u komen we altijd tot een financiering op maat. Autohaas werkt samen met Audi Bank.

Audi Privé Plan
Audi Privé Plan is de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, keuzes en natuurlijk de gebruiksduur van uw nieuwe Audi. Het Privé Plan maakt slim gebruik van de hoge restwaarde van de Audi en dat merkt u aan de lage maandlasten. Zo maken wij Audi rijden bereikbaar tegen reële maandbedragen.

Hoge inruilwaarde, lage maandlasten
Het Privé Plan maakt slim gebruik van de hoge inruilwaarde van uw Audi, want waarom de auto naar nul afschrijven terwijl deze aan het einde van de gebruiksduur nog een aanzienlijke inruilwaarde heeft? Het Privé Plan is afgestemd op de gebruiksduur en de hoge restwaarde van uw Audi. Daarom wordt bij Audi Bank een deel van de financiering “bevroren” , dit noemen wij de slottermijn. Over dit deel betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen de rente en geen aflossing. De slottermijn wordt dan ook afgedekt met de restwaarde van uw Audi. Oftewel lage maandbedragen door slim gebruik te maken van de toekomstige restwaarde.

Zekerheid en flexibiliteit
Wij adviseren bij het financieren van uw auto altijd rekening te houden met de gebruiksduur. De praktijk wijst uit dat men meestal na drie tot vier jaar toe is aan een andere auto. Aan het eind van het betaalplan wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Daarom adviseren wij een vast betaalplan met een vaste looptijd en een vaste rente. Op die manier kunt u duidelijk plannen en weet u exact wanneer uw betaalplan afloopt.

Wilt u na afloop van de looptijd uw financiering laten doorlopen? Dat kan ook. U heeft dus niet alleen zekerheid maar ook flexibiliteit. Zo houdt u rekening met uw toekomstige mobiliteit.

Voordelen van Audi Privé Plan:
• Lage maandlasten door rekening te houden met de hoge restwaarde
• Gemakkelijk en direct geregeld bij Autohaas
• Verantwoord lenen; financiering speciaal ontwikkeld voor auto’s
• Vaste looptijd, vaste rente; geen verrassingen achteraf
• Maatwerk, afgestemd op uw wensen
• Looptijd van 3 tot 72 maanden

Voor uitgebreidere informatie kunt u bellen met onze Audi verkoopadviseurs via 055 - 5 395 395 of vul onderstaand formulier in.

 

Wij zullen je gegevens zorgvuldig verwerken voor het doel van deze aanvraag. In ons privacy statement kun je lezen hoe wij met persoonsgegevens omgaan en welke rechten je daarbij hebt.