Audi A3

  • € 29.915

22% bijtelling

De Audi A3 bij Autohaas, dé Audi dealer in Apeldoorn en Zutphen!

Meteen alle uitvoeringen en opties bekijken van de Audi A3 bij Autohaas? Download hier de brochure.

De Audi A3 van Autohaas in Apeldoorn en Zutphen oogt verfrissend sportief dankzij strakke designkenmerken en dynamische verhoudingen. De Singleframe-grille is prominenter uitgesneden en breder dan voorheen. Een hoogtepunt in het interieur is de Audi virtual cockpit, die voor het eerst in dit segment leverbaar is. Ontdek zelf hoe deze auto op vele terreinen een voorsprong neemt.combineert compacte carrosserieafmetingen met het uitgebreide technologie-arsenaal van Audi.

De highlights

Uitvoeringen_2.jpg

Uitvoeringen

U kunt uw Audi A3 volledig naar wens samenstellen op basis van diverse uitvoeringen. Benadruk zijn sportieve kant of versterk het design. De keuze is aan u. Wat uw wensen ook zijn, elk van de nieuwe lines maakt van een rit in uw Audi A3 een bijzondere beleving. Met de A3 sport toont u uw sportieve kant. De details van deze uitvoering benadrukken het temperament van deze auto. In de A3 design rijdt u met stijl en allure en geeft u letterlijk en figuurlijk nog meer glans aan zijn uitstraling.

S line pakketten

Met de S line-pakketten versterkt u de sportieve eigenschappen van uw Audi A3. Benadruk bijvoorbeeld het dynamische design, geef het interieur nog meer karakter of maak het onderstel nog sportiever voor nog meer rijdynamiek. Zo wordt uw Audi een echte topsporter, bijvoorbeeld met de supersportstoelen met S line leder fijnnappa en rotsgrijze contrastnaden en de verlichte instaplijsten met S-logo's.

S-line_2_1.jpg

S-line_1_1.jpg

Muzikale_A3.jpg

A3 Pro Line 1.0 TFSI 6-bak met Bang & Olufsen Advanced Sound System

  • Bang & Olufsen Advanced Sound System
  • Digitale radio-ontvangst
  • Glazen panoramadak
  • Audi smartphone interface

Sportieve_A3.jpg

A3 design Pro Line 1.4 TFSI cylinder on demand ultra S tronic met Drive select

  • Audi drive select®
  • 18" Lichtmetalen velgen in "veelspaak"-design
  • S line-sportonderstel
  • MMI-navigatiesysteem

U wilt graag meer weten over deze Audi A3 van Autohaas? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Audi vestiging in Apeldoorn en Zutphen.

Audi configurator

Voorbeeldberekening: A3

Kredietsom € 22.436 Maandlasten € 318 Totaalprijs krediet € 26.406 Effectieve rente op jaarbasis 7,99% Slottermijn € 14.958 Looptijd 36 maanden Contantprijs € 29.915 Aanbetaling € 7.479
Sluiten

Financier de Audi A3 vanaf € 318 p/m

€ 29.915
Er kan geen slottermijn gekozen worden omdat aan het einde van de looptijd deze auto vijf jaar of ouder is.
€ 22.436
€ 318

Voorbeeldberekening (Op basis van bovenstaande gegevens):
Audi A3

Kredietsom € 22.436 Maandlasten € 318 Totaalprijs krediet € 26.406 Effectieve rente op jaarbasis 7,99% Looptijd 36 maanden