Audi A6 Avant

  • € 54.385

22% bijtelling

De Audi A6 Avant bij Autohaas, dé Audi dealer in Apeldoorn en Zutphen!

Meteen alle uitvoeringen en opties bekijken van de Audi A6 Avant bij Autohaas? Download hier de brochure.
De A6 Avant bewijst dat je met uiteenlopende karaktereigenschappen evengoed in balans kunt zijn. U ziet elegante proporties en strakke lijnen. Het is een aangenaam design met naar verhouding hoog opgetrokken plaatwerk, relatief lage zijramen en een coupé-achtige daklijn. Op slag herkenbaar. Ook de naadloos geïntegeerde dakreling van geanodiseerd aluminium benadrukt het coupédesign van de A6 Avant bij Autohaas, uw Audi dealer in Apeldoorn en Zutphen!

Debuut quattro voor Audi A6 met viercilindermotor 

Voor het eerst is quattro permanente vierwielaandrijving leverbaar op een A6 met viercilindermotor. Per direct is de 185 kW/252 pk sterke Audi A6 2.0 TFSI S tronic namelijk ook in combinatie met quattro te bestellen.

Tot dusver was quattro permanente vierwielaandrijving bij de Audi A6 Limousine en Avant enkel voorbehouden aan de 3.0 TDI en 3.0 TDI BiT zescilinder diesels, de 3.0 TFSI zescilinder benzine en de Audi S6, voorzien van de 4.0 TFSI V8. Nu breidt Audi het quattro-aanbod voor de A6 verder uit door het all-wheel-drive systeem voor het eerst ook op een A6 met viercilindermotor aan te bieden.

Stabiel en extra grip
De extra tractie die quattro biedt, uit zich ondermeer in een acceleratie vanuit stilstand naar 100 km/u in 6,5 seconden, wat tweetienden van een seconde sneller is dan de versie zonder quattro. Daarnaast zorgt quattro vierwielaandrijving voor een stabielere wegligging, zeker onder natte condities. Voorzien van quattro mag de Audi A6 Limousine/Avant een geremde aanhanger van 1.600 kg trekken.

Exterieur

De tornadolijn loopt onder de zijramen. Het is één ferme streep van de koplampen naar de achterkant. Een elegant ontwerpdetail waarmee de A6 Avant tegelijk daadkracht uitstraalt. Ook de gesmede lichtmetalen velgen in 10-spaak V-design maken indruk. Dit is een krachtige bolide, ook als hij stilstaat. Tijdens de ontwikkeling van de Audi A6 is scherp op alle details gelet. Neem bijvoorbeeld de nieuwe, geometrische lijnen van de beroemde Audi singleframe grille. Deze versterken de indruk dat de auto letterlijk vooruit wil. De horizontale spijlen zijn in hoogglans zwart uitgevoerd.

1920x1080-AA6_L_141009-AvantjpgresizemaxWidth1180.jpg

Interieur

In het uitermate ruime en comfortabele interieur is het ontspannen reizen. Ook de vele opbergvakken en andere opbergmogelijkheden dragen daaraan bij. Creëer achterin een privébioscoop en muzieklounge met behulp van een hogeresolutie kleurenscherm, geschikt voor diverse mediabronnen. De ambienteverlichting met op elkaar afgestemde lichtinstellingen draagt bij aan de prettige sfeer. Neem eens plaats in de Audi A6 Avant bij Autohaas!

AA6_D_141028jpgresizemaxWidth1180.jpg

Technologie

Onderdeel van MMI navigatie plus met MMI touch. Met hogeresolutie 7-inch TFT-kleurendisplay in het directe blikveld van de bestuurder. Aanvullend op het bestuurdersinformatiesysteem ook weergave van informatie van de assistentiesystemen en infotainmentsystemen, versnelling (automatische versnellingsbak), buitentemperatuur en MMI-informatie (indien van toepassing) over navigatie, nachtzichtassistent en telefoon.

Meteen wegrijden? Vraag snel een offerte aan bij Autohaas, uw Audi dealer in Apeldoorn en Zutphen!

Audi configurator

Voorbeeldberekening: A6 Avant

Kredietsom € 40.789 Maandlasten € 578 Totaalprijs krediet € 48.001 Effectieve rente op jaarbasis 7,99% Slottermijn € 27.193 Looptijd 36 maanden Contantprijs € 54.385 Aanbetaling € 13.596
Sluiten

Financier de Audi A6 Avant vanaf € 578 p/m

€ 54.385
Er kan geen slottermijn gekozen worden omdat aan het einde van de looptijd deze auto vijf jaar of ouder is.
€ 40.789
€ 578

Voorbeeldberekening (Op basis van bovenstaande gegevens):
Audi A6 Avant

Kredietsom € 40.789 Maandlasten € 578 Totaalprijs krediet € 48.001 Effectieve rente op jaarbasis 7,99% Looptijd 36 maanden