Volkswagen Bedrijfswagens - Financial Lease

Met uw keuze voor Financial Lease profiteert u van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Het belangrijkste voordeel van Volkswagen Financial Lease is de toekomstige inruilwaarde van uw Volkswagen bedrijfswagen.

Slim zakelijk rijden

Mobiliteit is cruciaal voor uw zakelijke succes. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom bieden we zakelijke rijders betrouwbare en transparante oplossingen. Zodat u altijd zorgeloos mobiel bent.

Kiest u voor Financial Lease dan kiest u voor een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Zo maakt CarePort Financial Lease bijvoorbeeld slim gebruik van de toekomstige inruilwaarde van uw Volkswagen.

De basis voor het CarePort Financial Leasecontract is de toekomstige inruilwaarde van uw bedrijfswagen. Door rekening te houden met deze inruilwaarde verminderen uw maandlasten fors. Zo kunt u rekenen op een transparant Financial Leasecontract met overzichtelijke lage maandelijkse termijnen. Bovendien zijn de kosten fiscaal aftrekbaar.

Voordelen van CarePort Financial Lease:
• Fiscaal aantrekkelijke financiering
• Scherpe rentetarieven
• Lage maandlasten dankzij hoge restwaarde
• Altijd vaste maandlasten
• Financiering speciaal voor auto’s
• Deskundig advies van Autohaas

Benieuwd welke onderdelen CarePort Financial Lease tot een slimme autofinanciering maken? Neem dan telefonisch met ons op door te bellen met 055-5 395 395 of vul onderstaand formulier in.

 

Wij zullen je gegevens zorgvuldig verwerken voor het doel van deze aanvraag. In ons privacy statement kun je lezen hoe wij met persoonsgegevens omgaan en welke rechten je daarbij hebt.