De Mijn Volkswagen app. Easy.

Met de app weet u echt alles over uw Volkswagen. Met Mijn Volkswagen staat u op afstand continue in verbinding met uw Volkswagen. 

Alle voordelen op een rij:
• Vind uw auto terug
• Houd uw ritten bij
• Verminder uw kans op pech
• En nog meer...

Is mijn Volkswagen geschikt voor de Mijn Volkswagen app?
De Mijn Volkswagen functionaliteit is standaard op de Golf Business Edition Connected. De Mijn Volkswagen module is in te bouwen op de Polo, Golf, Passat en Touran vanaf bouwjaar 2010 of een Tiguan vanaf bouwjaar 2012. De kosten hiervan zijn €249,- inclusief inbouw en een tweejarig data abonnement. Zo kunt u twee jaar binnen de EU onbeperkt gebruik maken van de Mijn Volkswagen app. Het is technisch niet mogelijk op modellen met bouwjaar voor 2010. Zeker weten of de module in uw Volkswagen is in te bouwen? Doe de hier de kentekencheck.

Even checken. Zeker weten dat alles in orde is.
U kent het ongetwijfeld. Het gevoel dat u bijna zeker weet dat uw Volkswagen op slot of op de handrem staat. Gelukkig kunnen de veiligheidsfuncties van de Mijn Volkswagen app u direct geruststellen. U hoeft de deur niet meer uit om het te checken.

Think Blue-score. U weet hoe zuinig u rijdt.
Met de Think Blue-score in de Mijn Volkswagen app krijgt zuinig rijden een totaal nieuwe dimensie. In één oogopslag wordt inzichtelijk hoe uw rijgedrag is ten opzichte van andere Volkswagen rijders. Van het verbruik per kilometer tot aan uw gemiddelde snelheid. Brandstof besparen was nog nooit zo leuk.

Locatie. U weet uw auto terug te vinden.
Dankzij de locatievoorziening van de Mijn Volkswagen app ziet u exact waar uw auto is. En waar u bent. Via de getoonde route op de kaart bent u zo weer bij uw Volkswagen. Onmisbaar in grote steden en op vakantie in Europa. En misschien wel zo prettig als u uw auto heeft uitgeleend.

Onderhoud. U weet wanneer onderhoud nodig is.
Enig idee wanneer uw auto onderhoud nodig heeft? Gelukkig heeft de Mijn Volkswagen app altijd een antwoord klaar. Ook als er een lampje gaat branden of als het tijd is voor een APK. En in geval van pech kunt u via de app direct de Volkswagen Mobiliteitsservice inschakelen.

Mijn ritten. U weet precies waar u bent geweest.
Vooral na uw vakantie is het leuk om terug te zien waar u ook al weer die fantastische route heeft gereden. Met de Mijn Volkswagen app kunnen alle onhandige landkaarten in de kast blijven. Al uw ritten vindt u onder elkaar in één overzicht, Inclusief afstand, tijd, gemiddelde snelheid en de gereden route.

Overtuigd van de voordelen?
Bestel hier de module in de webshop voor €249,- inclusief inbouw en een tweejarig data abonnement

Mijn Volkswagen app downloaden?
Download nu de app voor iOS of Android via één van de onderstaande buttons.