Mijn Volkswagen Bedrijfswagen app

Mijn ritten - Al uw zakelijke kilometers. Al uw privé kilometers. Duidelijk in één overzicht.

De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app biedt u een duidelijk overzicht van al uw gemaakte ritten. Data is 100% nauwkeurig. U weet precies of een rit privé, woon-werk of zakelijk was. Inclusief afstand, tijd, gemiddelde snelheid en de gereden route. Uw ritregistratie wordt dus makkelijker dan ooit. 

Think Blue-score - U weet hoe zuinig u rijdt.

Met de Think Blue-score in de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app wordt zuinig rijden wel heel makkelijk. U ziet in één keer wat uw rijgedrag is ten opzichte van andere Volkswagen bedrijfswagenrijders. Van het verbruik per kilometer tot aan uw gemiddelde snelheid. U bespaart zo tot wel 14% op uw brandstof.

Onderhoud - U vermijdt pech, en wordt snel geholpen.

Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app weet u altijd precies wanneer uw wagen onderhoud nodig heeft. U ziet ook als er een lampje gaat branden of dat het tijd is voor een APK. Toch gestrand met pech? Dan kunt u via de app direct de Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice inschakelen.

Even checken - Zeker weten of alles in orde is.

U weet soms niet zeker of uw Volkswagen bedrijfswagen op slot zit. En dat met al het waardevolle gereedschap in uw bus. Gelukkig kunnen de veiligheidsfuncties van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app u direct geruststellen. U hoeft de deur niet meer uit om het te checken. Waar u ook bent, handig toch?

 

Locatie - U vindt uw bedrijfswagen altijd en overal terug.

Dankzij de locatievoorziening van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app ziet u exact waar uw wagen is en waar u bent. Via de getoonde route op de kaart bent u zo weer bij uw Volkswagen. Onmisbaar in grote steden, op onoverzichtelijke bouwterreinen of en op vakantie in Europa. En misschien wel zo prettig als u uw wagen heeft uitgeleend.

Fleetportal - Kosten en administratie van uw wagenpark beter beheersbaar.

Speciaal voor wagenparkbeheerders (fleetowners) heeft Volkswagen Bedrijfswagens de slimme Fleetportal ontwikkeld. Met de Fleetportal heeft u werkelijk alles in handen om uw wagenpark efficïenter in te zetten, kosten te beheersen en tegelijk te voldoen aan de regels van de Belastingdienst. U ziet via de wagenparkbeheer-software in één oogopslag welke bedrijfswagens actief zijn, welke beschikbaar zijn en welke onderhoud nodig hebben. Bovendien kunt u bestuurders bewust maken van verbeterpunten in hun rijgedrag, met als resultaat een lagere brandstofrekening. Kiest u ook voor meer overzicht, meer inzicht en minder kosten? Kosten en administratie van uw wagenpark beter beheersbaar.

Wat kost het?

Voor het gebruik van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app heeft uw wagen de zogenaamde Mijn Volkswagen bedrijfswagen Module nodig. Deze module is alleen geschikt voor geselecteerde Volkswagen bedrijfswagen-modellen. De kosten zijn €206,- excl. btw, inclusief inbouw en een driejarig data abonnement. Zo kunt u drie jaar binnen de EU onbeperkt gebruik maken van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app.

Benieuwd of uw Volkswagen Bedrijfswagen geschikt is voor de app? Dat kunt u controleren met de kentekencheck

Download de app nu.

Download nu de app voor iOS of Android.