Mijn Volkswagen Bedrijfswagen app

Mijn ritten - Al uw zakelijke kilometers. Al uw privé kilometers. Duidelijk in één overzicht.

De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app biedt u een duidelijk overzicht van al uw gemaakte ritten. Data is 100% nauwkeurig. U weet precies of een rit privé, woon-werk of zakelijk was. Inclusief afstand, tijd, gemiddelde snelheid en de gereden route. Uw ritregistratie wordt dus makkelijker dan ooit. 

Think Blue-score - U weet hoe zuinig u rijdt.

Met de Think Blue-score in de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app wordt zuinig rijden wel heel makkelijk. U ziet in één keer wat uw rijgedrag is ten opzichte van andere Volkswagen bedrijfswagenrijders. Van het verbruik per kilometer tot aan uw gemiddelde snelheid. U bespaart zo tot wel 14% op uw brandstof.

Onderhoud - U vermijdt pech, en wordt snel geholpen.

Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app weet u altijd precies wanneer uw wagen onderhoud nodig heeft. U ziet ook als er een lampje gaat branden of dat het tijd is voor een APK. Toch gestrand met pech? Dan kunt u via de app direct de Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice inschakelen.

Even checken - Zeker weten of alles in orde is.

U weet soms niet zeker of uw Volkswagen bedrijfswagen op slot zit. En dat met al het waardevolle gereedschap in uw bus. Gelukkig kunnen de veiligheidsfuncties van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app u direct geruststellen. U hoeft de deur niet meer uit om het te checken. Waar u ook bent, handig toch?
 

Locatie - U vindt uw bedrijfswagen altijd overal terug.

Dankzij de locatievoorziening van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app ziet u exact waar uw wagen is en waar u bent. Via de getoonde route op de kaart bent u zo weer bij uw Volkswagen. Onmisbaar in grote steden, op onoverzichtelijke bouwterreinen of en op vakantie in Europa. En misschien wel zo prettig als u uw wagen heeft uitgeleend.

Fleetportal - Kosten en administratie van uw wagenpark beter beheersbaar.

Speciaal voor wagenparkbeheerders (fleetowners) heeft Volkswagen Bedrijfswagens de slimme Fleetportal ontwikkeld. Met de Fleetportal heeft u werkelijk alles in handen om uw wagenpark efficïenter in te zetten, kosten te beheersen en tegelijk te voldoen aan de regels van de Belastingdienst. U ziet via de wagenparkbeheer-software in één oogopslag welke bedrijfswagens actief zijn, welke beschikbaar zijn en welke onderhoud nodig hebben. Bovendien kunt u bestuurders bewust maken van verbeterpunten in hun rijgedrag, met als resultaat een lagere brandstofrekening. Kiest u ook voor meer overzicht, meer inzicht en minder kosten? Kosten en administratie van uw wagenpark beter beheersbaar.

 

Is mijn bedrijfswagen geschikt voor de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app?
De Mijn Volkswagen-functionaliteit is alleen mogelijk op nieuwe modellen.

Waar vind ik mijn QR-code?
Alleen Volkswagen bedrijfswagen-modellen die geschikt zijn voor de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app hebben een QR-code. U vindt de QR-code op de deurstijl van de bestuurdersdeur en in het instructieboekje van uw Volkswagen. 

Zo werkt het. Niet tijdens het rijden.
De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app staat in directe verbinding met uw Volkswagen bedrijfswagen. Via een beveiligde verbinding worden gegevens vanuit uw bedrijfswagen naar uw smartphone gestuurd. Goed om te weten: Het werkt niet andersom. Het is dus niet mogelijk om uw auto bijvoorbeeld op afstand te ontgrendelen of van de handrem te halen. Een veilig gevoel. Lees de gebruiksvoorwaarden en bekijk hoe u zich registreert.

Uw privacy op de eerste plek.
Volkswagen bedrijfswagens hecht veel belang aan uw privacy en de bescherming van uw persoonsgegevens. Zo kiest u uw eigen voorkeursdealer en kunt u desgewenst uw historische ritgegevens verwijderen. 

Wat kost het?
Voor het gebruik van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app heeft u een in uw wagen de zogenaamde Mijn Volkswagen bedrijfswagen Module nodig. Deze module is alleen geschikt voor geselecteerde Volkswagen bedrijfswagen-modellen. Dat is nu nog alleen mogelijk op nieuwe bedrijfswagens. De kosten zijn €249,- inclusief inbouw en een tweejarig data abonnement. Zo kunt u twee jaar binnen de EU onbeperkt gebruik maken van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app.

Mijn VW Bedrijfswagen app downloaden?
Download nu de app voor iOS of Android via één van de onderstaande button.