5 januari 2018

Beleef elektrisch rijden tijdens de emovia Electric Experience dag.

Elektrisch rijden met Volkswagen heeft veel voordelen. Het is schoon, veilig en opvallend stil. Tevens kan een elektrische auto veel geld besparen in het gebruik. Ervaar het nu zelf tijdens de emovia Electric Experience dag.

emovia Electric Experience dag

Op zaterdag 20 januari 2018 organiseert de Stichting Oost Nederland Elektrisch de emovia Electric Experience dag. Tijdens deze dag kan iedere geïnteresseerde informatie halen over elektrisch rijden. Bijvoorbeeld over Volkswagens eerste elektrische auto: de e-up! De e-up! is stoer, pittig, geruisloos, wegenbelastingvrij en bijna volledig co² neutraal. Met een theoretische actieradius tot 160 km, energiekosten van nog geen 3 euro per 100 km en met een snellader binnen een half uur voor 80% opgeladen. Kortom: easy electric. 

Ervaar elektrisch rijden nu zelf

Ook kunt u zelf in allerlei verschillende 100% elektrische automodellen proefrijden, zoals de e-Golf van Autohaas. Volkswagen heeft de accu’s van de e-Golf zo weten te optimaliseren dat je nog meer kilometers kunt rijden op één acculading. Hierdoor kom je tot wel 300 kilometer** ver, zonder dat je tussentijds moet opladen.

Gratis toegang

De emovia Electric Experience dag vindt plaats van 10.00 tot 15.00 uur in het hippe Noorderhavenkwartier te Zutphen. Op het evenementterrein zijn bij Driekant, BioToko, Het Koelhuis en De Zutphensche Broodfabriek heerlijke happen en drankjes verkrijgbaar. Bij de ontvangstbalie in de Zutphensche Broodfabriek krijgt iedere bezoeker een plattegrond van de emovia Electric Experience. Op vertoon daarvan trakteert emovia iedere bezoeker op een gratis oliebol (op = op) en kop koffie of thee. De toegang is gratis!

**Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de NEDC testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door factoren zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.