19 oktober 2018

Clever: RAPID SPACEBACK vanaf € 299 per maand

Goed nieuws voor slimme automobilisten! ŠKODA combineert de zekerheid van private lease met de riante uitrusting van de RAPID SPACEBACK Clever 1.0 TSI 70 kW/95 pk tijdelijk voor slechts 299 euro per maand*. Je hoeft als klant enkel nog te tanken; ŠKODA regelt de rest.

De RAPID SPACEBACK is in Clever-uitvoering extra compleet uitgerust, inclusief een klantvoordeel tot liefst € 3.100. De extra’s die ŠKODA aan de toch al complete standaarduitrusting van de RAPID SPACEBACK Ambition toevoegt, zijn slimme en comfortabele features als het Amundsen navigatiesysteem met 6,5” touchscreen, lichtmetalen velgen, cruise control, het ŠKODA Surround 3D Soundsysteem, parkeersensoren achter en de aantrekkelijke Clever-bekleding van het interieur. Een klein lederpakket met onder meer een lederen multifunctioneel stuur zorgt voor nog meer luxe.

Onder de motorkap van de RAPID SPACEBACK Clever huist een efficiënte 1.0 TSI driecilinder. Deze turbo benzinemotor is er in twee vermogensvarianten: 70 kW/95 pk en 81 kW/110 pk. De eerste wordt standaard geleverd met een handgeschakelde vijfbak, de tweede met een handgeschakelde zesversnellingsbak of optioneel een 7-traps DSG-transmissie met dubbele koppeling.

Volledig ontzorgd rijden

De RAPID SPACEBACK Clever 1.0 TSI is momenteel aantrekkelijker dan ooit dankzij een extra gunstig private lease-aanbod van ŠKODA. Vanaf slechts 299 euro per maand* is het mogelijk om volledig ontzorgd in een gloednieuwe RAPID SPACEBACK te rijden. Bij het maandbedrag zijn wegenbelasting, onderhoud, reparatie, allrisk verzekering, internationale pechhulp, banden en service bij de dealer inbegrepen. Enkel de brandstof komt er nog bij.

De zekerheid van het Keurmerk Private Lease

Voor ŠKODA’s die via private lease worden gereden, geldt geen fiscale bijtelling. Daarnaast gaat private lease bij ŠKODA vergezeld van het onafhankelijke Keurmerk Private Lease, dat consumenten zekerheden biedt die kort zijn samen te vatten in drie woorden: veilig, verantwoord en vertrouwd.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) ŠKODA Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door VWPFS. Getoonde vanafprijzen zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Vaste opzegvergoeding is 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.