6 december 2016

De Autohaas Groep breidt uit!

De Autohaas Groep breidt per 1 januari 2017 haar onderneming uit door de overname van de ŠKODA activiteiten van dealer Ab Mulder BV met vestigingen in Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

De Autohaas Groep voegt met deze acquisitie het concernmerk ŠKODA aan haar portfolio toe en daarom past deze overname goed in de strategie van onze groep en die van de importeur. Ab Mulder BV heeft een gevestigde zeer goede naam in haar verzorgingsgebied. “We zullen er alles aan doen om de overname enerzijds zo geruisloos mogelijk te laten verlopen en anderzijds om het goede gevoel te behouden dat klanten bij Ab Mulder ŠKODA hadden” zegt Jacob Stadig (DGA Autohaas Groep).

De ŠKODA-activiteiten zullen worden voortgezet onder de naam Autohaas. De vestigingen in Apeldoorn en Deventer worden zelfstandig doorgezet, de ŠKODA-vestiging in Zutphen wordt geïntegreerd bij de Volkswagen-vestiging van Autohaas in Zutphen op hetzelfde industrieterrein.

Beide bedrijven werkten al samen als partners in De Onderdelendienst.

Ab Mulder BV
Ab Mulder BV is ŠKODA dealer met vestigingen in Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Een bekende naam in de regio met ruim 45 jaar ervaring en één van de langst opererende  ŠKODA partners in Nederland. Kees Mulder, huidig eigenaar/directeur van Ab Mulder BV, is positief over deze overname. “Verdere schaalvergroting is niet wat ik nastreef, deze stap zorgt ervoor dat ŠKODA in de regio een nieuwe stap voorwaarts kan maken. Ik ga mij vanaf 1 januari 2017 voornamelijk richten op universele automotive”.

Autohaas Groep
De Autohaas Groep is officieel merkdealer en servicepartner van Volkswagen, Audi, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. Ook leasemaatschappij XLLeaseXLEasy (private lease), XLRent en Schadecentrum Apeldoorn, maken onderdeel uit van de Autohaas Groep. 

Beide bedrijven zijn verheugd over deze overname en zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet. 

Foto: v.l.n.r. Klaas van Pijkeren, Jacob Stadig, Kees Mulder, Ab Mulder.