4 december 2018

Hoe is het nu met de Volkswagen Golf van Ad

Hoe is het nu met de Volkswagen Golf GTI Clubsport van Ad. Ad heeft vorig jaar augustus de Golf GTI Clubsport bij Autohaas gekocht.

Waarom heb je voor de Golf GTI Clubsport gekozen?

Ik heb gekozen voor deze Golf GTI Clubsport omdat ik hou van een auto met een sportief uiterlijk en vermogen. Daarnaast vind ik de kleurstelling van deze Golf erg mooi. Ik heb voor de Clubsport gekozen en niet voor de Golf R omdat ik de uitstraling, details en de spoiler op de Clubsport mooier vond. Na de koop van de Golf heb ik het een en andere aan laten tunen, mede daardoor rij ik met nog meer plezier in deze auto. 

Wat voor bijzondere tripjes heb je met de Golf gereden?

Hele bijzondere tripjes heb ik nog niet met de Golf gemaakt. Maar de ritjes in de Golf zijn allemaal leuk, dat komt ook doordat ik deze Golf als tweede auto gebruik. Thuis heb ik nog een 20 jaar oude Toyota staan. Als ik een ritje heb gemaakt in de Toyota en daarna in de Golf stap dan is alles in de auto perfect en bijzonder. 

Wat voor auto’s heb je hiervoor gereden?

In 1972 ben ik begonnen met de Golf 1 en heb daarna het hele rijtje afgewerkt tot aan de Golf 7. Tussendoor heb ik nog wel een Opel gereden, maar dat rijd lang niet zo lekker als de Golf. De kwaliteit en de uitstraling van de Golf spreekt mij erg aan, daarom ben ik toch weer terug gegaan naar de Golf. 

Waarom heb je voor Autohaas gekozen?

Op de website van Autohaas zag ik de Golf GTI Clubsport staan. De ontvangst en de begeleiding van de verkoop heb ik als goed ervaren. Ik ben op een enthousiaste en spontane manier begeleid. Bij de verkoop werd ik serieus genomen en was de omgang erg prettig.

Heb je nog wat aan je auto laten tunen?

Ik heb meerdere dingen aan mijn auto laten tunen. Toen ik de Golf kocht had hij een vermogen van 265pk, deze heb ik opgeschroefd naar 370pk. Ook heb ik spacers en een uitklapbare trekhaak erop laten zetten en is de audio akoestisch ingemeten. De muziek is nu perfect afgestemd op de auto en dat maakt het dat de Golf Clubsport nog lekkerder rijdt wanneer het volume lekker hoog staat. Voor nu denk ik dat ik genoeg getuned heb aan de auto. Maar misschien dat ik in de toekomst de velgen nog wil veranderen naar ABT velgen, maar dat weet ik nog niet zeker. 

 

Ad, bedankt dat je mee wilde doen. Wij wensen je nog veel mooie kilometers toe!