20 november 2018

Hoe is het nu met de Volkswagen Polo GTI van Tonny

Hoe is het nu met de Volkswagen Polo GTI van Tonny. Tonny heeft afgelopen maart een mooie Volkswagen Polo bij Autohaas besteld.

Waarom heb je voor de Polo gekozen?

Ik heb gekozen voor de Polo omdat ik compacte snelle auto’s leuk vind en vind dat deze de beste in de klasse zit. De Polo GTI is een goed uitziende, fijn rijdende en sportieve compacte auto. Daarnaast heeft de Polo een fijne zit positie, zit er een 2 liter motor in, heeft 200 pk en er komen leuke plofjes uit de uitlaat.

Wat voor bijzondere tripjes heb je met de Polo gereden? 

Ik ben naar Oostenrijk op vakantie geweest, daar hebben we de Grossglockner Hochalpenstrasse meegepakt. Daarnaast nog een tripje via Italië, Jeufenpass en via Timmelsjochpass weer terug naar Oostenrijk. Leuk rijden en genieten van het uitzicht!

Wat voor auto’s heb je hiervoor gereden?

Ik heb veel verschillende auto’s gereden, ben begonnen met een Mazda MX5 in 1999, daarna overgestapt naar Volkswagen Golf 5 in 2008, Polo GTI in 2010, Golf 6 GTI in 2014, Polo GTI in 2015, Peugeot 208 GTI in 2016 en sinds maart 2018 in deze Polo GTI.

Waarom heb je voor Autohaas gekozen?

Bij de verkoop ben ik fijn en goed geholpen door Wierd Jan, daarom blijf ik bij Autohaas komen.

Heb je wat aan je auto laten tunen? 

Op de Polo GTI heb ik een andere set velgen, donker getinte ramen, verlagings set en spacers achter laten zetten. Daarnaast heb ik Beats Audio en LED koplampen.

Tonny, bedankt dat je mee wilde doen. Wij wensen je met de Polo GTI nog heel veel rijplezier en mooie reisjes naar Oostenrijk en Italië!