Profiteer ook in 2017 nog van 15% bijtelling

Profiteer als zakelijke rijder van de zeer complete uitrusting van de Golf GTE, Passat GTE, de Audi A3 Sportback etron en de Audi Q7 e-tron quattro met 15% bijtelling. Naast de in mei 2016 geïntroduceerde Golf GTE Connected Series, is ook de Passat GTE (zowel Limousine als Variant) verkrijgbaar als extra aantrekkelijke Connected Series of Connected Series Plus.

Audi Q3 Sportback e-tron 

Schermafbeelding_2017-04-12_om_103858_1.png 

De Audi Q3 trekt de aandacht met een progressief en sportief design dat zijn herkenbare SUV-karakter benadrukt. De nieuwe generatie krachtige TDI- en TFSI-motoren overtuigt met extra power en zuinigheid en draagt zo bij aan het rijplezier. De Audi Q3 is een stedeling die zich op alle wegen thuisvoelt.

Bekijk hier ons complete aanbod.

Audi Q7 e-tron quattro

Dankzij de lage uitstoot kunt u de Audi Q7 e-tron quattro nu nog vijf jaar lang rijden met 15% bijtelling. Deze gunstige bijtelling kunnen we alleen garanderen wanneer u de auto dit jaar nog rijdt. Dus configureer nu de Audi Q7 e-tron zoals u hem het liefst rijdt, of boek direct een proefrit bij Audi Autohaas. 

Bekijk hier ons complete aanbod.

De Passat Variant GTE Connected Series.

De Passat Variant GTE Connected Series is een tijdelijk actiemodel van de Passat Variant GTE. In de GTE Connected Series komen connectiviteit en entertainment samen. Bovenop de al rijke standaarduitrusting krijgt u het navigatie-, radio- en multimediasysteem 'Discover Media', de connectiviteits- en servicediensten van 'Car-Net' (o.a. Apple Carplay™), digitale radio-ontvangst (DAB+), 17 inch ‘London’ velgen, dakreling in zilver en de Mijn Volkswagen app. 

GTE Connected Series Plus

De Passat Variant GTE Connected Series Plus is nog completer uitgerust dan de GTE Connected Series. De GTE Connected Series Plus heeft als extra uitrusting o.a. het Advance pakket (o.a. panoramadak, 65% getinte zijruiten en achterruit en elektrisch inklap-, instel- en verwarmbare buitenspiegels), leder/alcantara bekleding, verwarmbare voorstoelen en automatische afstandsregeling (Adaptive Cruise Control). 

Bekijk hier ons complete aanbod. 

 

De Passat GTE Connected Series.

De Passat Limousine GTE Connected Series is een tijdelijk actiemodel van de Passat Limousine GTE. In de GTE Connected Series komen connectiviteit en entertainment samen. Bovenop de al rijke standaarduitrusting krijgt u het navigatie-, radio- en multimediasysteem 'Discover Media', de connectiviteits- en servicediensten van 'Car-Net' (o.a. Apple Carplay™), digitale radio-ontvangst (DAB+), 17 inch ‘London’ velgen en de Mijn Volkswagen app. 

GTE Connected Series Plus 

De Passat Limousine GTE Connected Series Plus is nog completer uitgerust dan de GTE Connected Series. De GTE Connected Series Plus heeft als extra uitrusting o.a. het Advance pakket (o.a. panoramadak, 65% getinte zijruiten en achterruit en elektrisch inklap-, instel- en verwarmbare buitenspiegels), leder/alcantara bekleding, verwarmbare voorstoelen en automatische afstandsregeling (Adaptive Cruise Control). 

Bekijk hier ons complete aanbod.

 

Golf GTE Connected Series

Boordevol connectiviteit. Boordevol extra’s. Deze sportieve plug-in Hybride is de meest innovatieve in zijn soort. De Golf GTE Connected Series is bovendien zeer rijk uitgerust. Met onder andere navigatie, led-achterlichten, 17 inch lichtmetalen velgen en de Mijn Volkswagen app. En dat alles voor een zeer scherpe prijs. Alleen dit jaar profiteert u nog van slechts 15% bijtelling.  

Bekijk hier ons complete aanbod.