SEAT

seat autohaas seat financiering

Autohaas is specialist in financieringen voor de automobielbranche. Zowel zakelijk als privé kunt u bij ons een financiering voor uw nieuwe SEAT afsluiten. Samen met u komen we altijd tot een financiering op maat. Autohaas werkt samen met SEAT Bank.

SEAT Privé Plan
Het SEAT Privé Plan: de enige financiering die is afgestemd op jouw wensen, jouw keuzes en natuurlijk… jouw SEAT! Het Privé Plan maakt slim gebruik van de goede inruilwaarde van jouw SEAT en dat merk je aan de lage maandlasten. Zo is rijden in een SEAT bereikbaar tegen reële maandlasten.

Voordelig
Waarom de auto naar nul afschrijven terwijl deze aan het eind van de rit nog een aanzienlijke inruilwaarde heeft? Het Privé Plan is afgestemd op de gebruiksduur en de hoge restwaarde van je SEAT. Daarom kun je bij SEAT Bank een deel van de financiering “bevriezen”, dit deel noemen wij de slottermijn. Hierover betaal je gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. De slottermijn wordt dan ook afgedekt met de restwaarde van je SEAT. Oftewel, lage maandbedragen door slim gebruik te maken van de toekomstige restwaarde.  

Verstandig
Wij adviseren bij het financieren van je auto altijd rekening te houden met de gebruiksduur. De praktijk wijst uit dat de auto meestal na drie tot vier jaar wordt vervangen. Aan het eind van het betaalplan wil je niet voor verrassingen komen te staan. Daarom adviseren wij een vast betaalplan met een vaste looptijd en een vaste rente. Zo kun je duidelijk plannen en weet je exact wanneer het betaalplan afloopt. Je kunt hierdoor je kosten van te voren goed inschatten en voorkomt tevens dat je tussentijds je krediet aanspreekt voor andere doeleinden dan je SEAT. Zo houdt je rekening met je toekomstige mobiliteit.


Slim
De slottermijn is nooit hoger dan de geschatte toekomstige inruilwaarde. Zo dekt deze het nog openstaande bedrag goed af. Je kunt natuurlijk ook de slottermijn lager vast laten zetten dan de toekomstige inruilwaarde. Zo creëer je alvast een aanbetaling voor je volgende auto.

Voordelen van SEAT Privé Plan:
• Lage maandbedragen door rekening te houden met de hoge restwaarde
• Makkelijk en direct geregeld bij je dealer
• Verantwoord lenen door een financiering speciaal ontwikkeld voor auto's
• Vaste looptijd, vaste rente, dus geen verrassingen achteraf
• Maatwerk, afgestemd op jouw wensen

Voor uitgebreidere informatie kan je bellen met onze SEAT verkoopadviseurs via 055 - 5 395 395 of vul onderstaand formulier in.

 

Wij zullen je gegevens zorgvuldig verwerken voor het doel van deze aanvraag. In ons privacy statement kun je lezen hoe wij met persoonsgegevens omgaan en welke rechten je daarbij hebt.