SEAT Alhambra

  • € 43.850

22% bijtelling

De SEAT Alhambra bij Autohaas! Comfortabeler en tot 15 procent zuiniger.

SEAT geeft een vervolg aan zijn productoffensief met de nieuwe generatie Alhambra. De slimme en veelzijdige MPV is nu tot 15 procent zuiniger dankzij nieuwe motoren die tegelijkertijd meer vermogen hebben gekregen. Tevens wordt de Alhambra geleverd met nieuwe comfort- en assistentiesystemen en innovatieve connectiviteits- en infotainmentopties. Deze zomer arriveert de nieuwe Alhambra bij de SEAT-dealers. Daarnaast heeft SEAT heeft de prijzen van de nieuwe Alhambra flink aangescherpt. De lagere CO2-uitstoot van de Euro 6-motoren in SEAT’s vernieuwde MPV resulteert in een lagere BPM. 

SEAT_Alhambra_0004_Alhambra.jpg

Meer dan ruim

Noem hem je eigen ruimteschip. Drie rijen zitplaatsen bieden genoeg ruimte en comfort voor zeven volwassenen. Het gigantische panoramisch zonnedak is driemaal groter dan een standaard dakraam. En zo’n groots interieur verdient een royale entree, dus heeft de Alhambra twee automatische schuifdeuren en een grote achterklep.

Nieuw topmodel 
De Style Connect is de nieuwe, meest complete uitvoering voor de Alhambra. Highlights zijn de elektrisch te bedienen schuifdeuren en achterklep, een sportonderstel, sportstoelen, een achteruitrijcamera, 17 inch lichtmetalen velgen en het Media System Navi met 6,5 inch touchscreen en digitale DAB+ radio. De Style Connect is er al vanaf € 45.250 in combinatie met de 1.4 TSI 110kW/150pk.

De Alhambra vertrouwt nu op een nieuwe generatie SEAT Easy Connect infotainmentsystemen, met onder andere hoge-resolutie aanraakschermen en de nieuwste processors voor krachtige prestaties en snellere routeberekeningen, evenals compleet nieuwe connectiviteitsmogelijkheden.

Het multi-collision remsysteem maakt deel uit van de standaarduitrusting. Wanneer een bestuurder tijdens een ongeval de auto niet langer kan besturen, activeert het systeem automatisch de remmen om een tweede aanrijding te voorkomen. Nieuw voor de Alhambra is de dode-hoek detectie, die bij het veranderen van rijbaan waarschuwt voor auto’s die zich in de dode hoek van de bestuurder bevinden. Eveneens nieuw is de DCC adaptieve chassiscontrole. Dit systeem bedient de demperkleppen binnen milliseconden om de dempingkarakteristieken direct aan de rijsituatie aan te passen, voor maximaal comfort en een vleugje sportiviteit. De nieuwe massagestoelen garanderen eveneens een hoog niveau aan comfort op langere afstanden.

Verder is het design van de Alhambra op subtiele wijze opgewaardeerd. Nieuwe achterlichten met LED-technologie zijn een uiting van SEAT’s bekende lichtsignatuur en benadrukken de familieband, net als het embleem in de nieuw ontworpen grille en de nieuwe velgdesigns. Het interieur krijgt andere kleuren, het stuurwielontwerp van de SEAT Leon en diverse gerestylde bedieningselementen. Keyless entry en een startknop versterken het comfortniveau. Daarnaast zijn de uitrustingsniveaus herzien waardoor de Alhambra nu leverbaar wordt als Reference, Style en Style Connect.

Bestandsnaam Bestandstype Bestandsgrootte
PDF Brochure SEAT Alhambra Autohaas.pdf PDF 3.58 MB Downloaden
PDF Prijslijst SEAT Alhambra per januari 2018 Autohaas.pdf PDF 589.1 KB Downloaden
SEAT Configurator

Voorbeeldberekening: Alhambra

Kredietsom € 32.888 Maandlasten € 466 Totaalprijs krediet € 38.701 Effectieve rente op jaarbasis 7,99% Slottermijn € 21.925 Looptijd 36 maanden Contantprijs € 43.850 Aanbetaling € 10.963

Disclaimer

* Autohaas Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door XLEasy B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 66088496. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar en € 500 eigen risico. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden: https://www.autohaas.nl/prive-lease/voorwaarden-private-lease-via-xleasy

Keurmerk Private Lease

De 5 zekerheden van Keurmerk Private Lease:

- Eerlijke voorwaarden
- Compleet product
- Bescherming tegen te hoge financiële lasten
- 14 dagen bedenktijd
- Zekerheid bij klachten

Keurmerk Private Lease
Sluiten

Financier de SEAT Alhambra vanaf € 466 p/m

€ 43.850
Er kan geen slottermijn gekozen worden omdat aan het einde van de looptijd deze auto vijf jaar of ouder is.
€ 32.888
€ 466

Voorbeeldberekening (Op basis van bovenstaande gegevens):
SEAT Alhambra

Kredietsom € 32.888 Maandlasten € 466 Totaalprijs krediet € 38.701 Effectieve rente op jaarbasis 7,99% Looptijd 36 maanden