SEAT Toledo

  • Rijklaar € 18.700

22% bijtelling

De nieuwe SEAT Toledo bij Autohaas, de SEAT dealer in Apeldoorn en Zutphen.

Meteen alle uitvoeringen en opties bekijken van de SEAT Toledo bij Autohaas? Download hier de brochure.

Bewonderende blikken

Waar hij ook komt, de nieuwe SEAT Toledo trekt overal bewonderende blikken. Hij heeft meer beenruimte achterin en een grotere kofferbak. De DSG-versnellingsbak schakelt vloeiender dan ooit en levert geweldige prestaties met een uitzonderlijk lage uitstoot. De nieuwe Toledo is verbluffend. Maar wat hem pas echt onderscheidt is zijn passie. Ook op zoek naar die passie? Kom de Toledo bekijken bij Autohaas!

De nieuwe SEAT Toledo bij Autohaas

Innerlijke vrijheid

Ga lekker achterover zitten, strek je benen en relax. Je zit in de nieuwe SEAT Toledo. Of je nu plaatsneemt achter het stuur of van de reis geniet als een tevreden passagier op de achterbank, er is overal genoeg hoofd- en beenruimte. Het prachtig beige interieur met stoelen en bekleding van de hoogste kwaliteit, creëert een relaxte omgeving; een superieur niveau van afwerking en vakmanschap is standaard. Om het gevoel van ontspanning helemaal compleet te maken, is er het SEAT Media Systeem 2.2 met USB-aansluiting. Hiermee luister je naar je favoriete muziek en vind je gemakkelijk je weg door de stad. De nieuwe SEAT Toledo is met afstand een van de meest comfortabele familieauto’s in zijn klasse.

De nieuwe SEAT Toledo bij Autohaas

Meer weten over deze sportieve sedan? Vraag dan meer informatie aan bij Autohaas, dé SEAT dealer uit Apeldoorn en Zutphen.

Bestandsnaam Bestandstype Bestandsgrootte
PDF Brochure SEAT Toledo Autohaas.pdf PDF 4.2 MB Downloaden
PDF SEAT Toledo prijslijst per 1 juni 2017 Autohaas.pdf PDF 647.59 KB Downloaden
SEAT Configurator

Voorbeeldberekening: Toledo

Kredietsom € 14.025 Maandlasten € 198 Totaalprijs krediet € 16.478 Effectieve rente op jaarbasis 7,99% Slottermijn € 9.350 Looptijd 36 maanden Contantprijs € 18.700 Aanbetaling € 4.675
Sluiten

Financier de SEAT Toledo vanaf € 198 p/m

€ 18.700
Er kan geen slottermijn gekozen worden omdat aan het einde van de looptijd deze auto vijf jaar of ouder is.
€ 14.025
€ 198

Voorbeeldberekening (Op basis van bovenstaande gegevens):
SEAT Toledo

Kredietsom € 14.025 Maandlasten € 198 Totaalprijs krediet € 16.478 Effectieve rente op jaarbasis 7,99% Looptijd 36 maanden