ŠKODA Yeti

  • Rijklaar € 27.390

22% bijtelling

De nieuwe ŠKODA Yeti van Autohaas

Een clip aan de binnenkant van de voorruit tegen wegwaaiende parkeerkaartjes. Een uitneembare LED-zaklamp in de bagageruimte, die zichzelf oplaadt tijdens het rijden. Een veiligheidsvest onder de bestuurdersstoel. Uitneembare afvalbakjes in de portiervakken. Opklaptafeltjes aan de rugleuningen van de voorstoelen. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het zijn kleine details, maar net als in het leven zijn het de kleine dingen die het verschil maken.

Deze denkwijze is leidend in alles wat we bij ŠKODA maken en doen. Wanneer u plaatsneemt in de nieuwe ŠKODA Yeti, kunt u er zeker van zijn dat over elk onderdeel en knopje om u heen lang en veel is nagedacht. Waardoor u en uw passagiers genieten van net dat beetje extra comfort en rijplezier. 


Slim van binnen

Welke weg u ook neemt, met de nieuwe ŠKODA Yeti wacht u een reis vol inspiratie. Of het nu is in het ritme van de stad of op de rust van het platteland, waar u nog eens van de gebaande paden af kunt wijken en nieuwe plekken ontdekt. De nieuwe ŠKODA Yeti heeft een dubbel karakter als Yeti en Yeti Outdoor. Voor een nieuw perspectief op de stad of een avontuurlijke ontdekkingsreis daarbuiten.

Beide modellen bieden een ruime keuze in motoren en voor- of vierwielaandrijving. Plus een uitgebreide lijst van opties om hem nog persoonlijker te maken. Maar bovenal is elke Yeti een ŠKODA. Dat betekent dat u geniet van ruimte, vakmanschap en veiligheid. Uiteraard voorzien van de nieuwste technologie, waarmee hij tegemoet komt aan maatschappelijke ontwikkelingen. Een mooi voorbeeld hiervan is de schone en zuinige Greenline versie. Tot slot en misschien wel het belangrijkste, hij zit vol met Simply Clever oplossingen. 

Benieuwd naar de slimme Yeti van Autohaas? Kom een proefrit maken en ervaar het zelf!

Bestandsnaam Bestandstype Bestandsgrootte
PDF Brochure Yeti Autohaas.pdf PDF 6.93 MB Downloaden
PDF Leaflet Yeti Joy Autohaas.pdf PDF 6.06 MB Downloaden
PDF Leaflet Yeti Drive Outdoor Autohaas.pdf PDF 4.68 MB Downloaden
PDF Brochure accessoires Yeti Autohaas.pdf PDF 1.97 MB Downloaden
PDF Brochure onderhoudsprijzen Yeti Autohaas.pdf PDF 955.3 KB Downloaden

Voorbeeldberekening: Yeti

Kredietsom € 20.543 Maandlasten € 291 Totaalprijs krediet € 24.171 Effectieve rente op jaarbasis 7,99% Slottermijn € 13.695 Looptijd 36 maanden Contantprijs € 27.390 Aanbetaling € 6.848
Sluiten

Financier de ŠKODA Yeti vanaf € 291 p/m

€ 27.390
Er kan geen slottermijn gekozen worden omdat aan het einde van de looptijd deze auto vijf jaar of ouder is.
€ 20.543
€ 291

Voorbeeldberekening (Op basis van bovenstaande gegevens):
ŠKODA Yeti

Kredietsom € 20.543 Maandlasten € 291 Totaalprijs krediet € 24.171 Effectieve rente op jaarbasis 7,99% Looptijd 36 maanden