Volkswagen ABT tuning

ABT logo Autohaas

Degene die ABT kennen, weten dat zij alles in huis hebben om de harten van sport-minded Volkswagen-liefhebbers sneller te doen kloppen. Of het nu gaat om motortechniek, bodykits, sportvelgen, uitlaatsystemen of remmen. ABT staat voor betere performance en perfectie op het gebied van auto verbetering verbeteringen aan uw auto. Met andere woorden: ze combineren passie met toonaangevende technologie rechtstreeks van de racecircuit naar de weg.

Meer power. Meer plezier. Gegarandeerd. 

Al bijna 120 jaar betekent de naam van de familie Abt hetzelfde als grenzeloze passie voor techniek, pk’s en design. Dit enthousiasme is de drijfveer wat ABT Sportsline niet alleen tot meervoudige DTM kampioen en succesvol formule E team heeft gemaakt, maar ook tot de wereldwijd grootste tuner voor auto‘s van de Volkswagen Groep.

ABT Motor technologie.

Het streven om het beste in elke motor naar boven te halen, maakt bij ABT deel uit van de familietraditie. Als het aankomt op het verbeteren van het vermogen door optimalisering van het elektronische motormanagement door middel van chiptuning (ABT Power) zijn zij wereldwijd de absolute nummer één voor auto's van Volkswagen. Bovendien weten ze door jarenlange ervaring in de racesport dat het niet alleen op kracht aankomt, maar ook op duurzaamheid. Hierdoor is ABT de enige tuner waarbij uw fabrieksgarantie behouden blijft. Zelfs de Golf GTI Clubsport kan getuned worden naar 340 PK!

ABT Bodykits

Als u evenveel waarde hecht aan individualiteit als aan buitengewone dynamiek, dan hebt u met het team van ABT de perfecte pit crew gevonden. Bij ABT werken designers, ingenieurs, technici en modelbouwers hand in hand en het resultaat mag - letterlijk - gezien worden: een door ons zelf ontwikkeld tuningsprogramma waarmee wij uw standaardmodel omtoveren tot een indrukwekkende wagen met karakter. Met het ruime assortiment aan bumpers, spoilers en sideskirts kunt u bij ABT uw auto geheel naar eigen wens aanpassen. 

ABT Uitlaatsystemen

De indrukwekkende kracht wordt een visueel en akoestisch genot. Door het bijzondere ontwerp en de dubbelwandige edelstaaluitvoering geven ABT uitlaatsystemen en dempers altijd een puntgave voorstelling. Met het ABT Sound Control kunt u ook uw dieselmotor van een extra sportief geluid voorzien.

ABT Onderstel

Pas met het juiste onderstel wordt een hoger motorvermogen een echt genoegen. Ook op dit gebied zetten we onze race-ervaring in en zorgen daarmee voor absolute toptechniek op de weg. Door middel van het verlagen van uw auto krijgt deze een sportievere uitstraling en een stabielere wegligging.

ABT remmen

Sportief rijden is heerlijk, maar alleen met de zekerheid dat de auto op elk gewenst moment op de meter nauwkeurig tot stilstand kan worden gebracht. ABT reminstallaties geven u dit veilige gevoel. Want ze grijpen juist in extreme situaties doortastend in. Met ideaal drukpunt, uitstekende dosering en optimale remweg - bij veel minder fading, dat wil zeggen: geen vermindering van de remwerking bij continubelasting.

ABT Sportvelgen

Elegant of dynamisch, modern of klassiek, zilver of titanium - maar altijd professioneel tot in het detail uitgebalanceerd wat betreft gewicht en handling - ABT aluminiumvelgen ronden de individuele performance van uw auto perfect af.

Waarom kiezen voor ABT tuning voor uw Volkswagen bij Autohaas?

  • Als enige tuner laat ABT de ombouw van Volkswagens uitsluitend over aan gekwalificeerde garages van de Volkswagen Groep.
  • ABT is de enige tuner die ervaringen in de motorsport al decennialang uitermate succesvol gebruikt om zijn motoren te optimaliseren. Op de rollenbank en op openbare wegen worden de producten uitgebreid getest.
  • Benzine of diesel: de vermogensverhoging door chip-tuning (de ABT Power software) maakt het verschil.
  • De individuele ontwikkeling voor individuele motorvarianten zorgt niet alleen voor een soepel rijgedrag, maar voorkomt ook motorschade.
  • De fabrieksgarantievoorwaarden blijven bij motortuning met officiële ABT software behouden. Dit houdt in dat u tot maximaal 2 jaar of 100.000 kilometer van uw fabrieksgarantie gebruik kunt blijven maken. Het behoudt van de fabrieksgarantievoorwaarden geldt alleen voor ABT Power tuning en niet voor ABT Power S tuning.
  • De specificaties van de tuning worden door ABT voor elke voertuig-, motor- en transmissievariant individueel afgestemd.
  • Een hoger koppel, sterkere acceleratie, verbeterde trekkracht en een hoger machinevermogen. Maar een hoger motorvermogen betekent niet per se een verhoging van de CO2-uitstoot of brandstofverbruik. Uiteraard is dit afhankelijk van het rijgedrag.
  • En last but not least, Autohaas is al jaren de grootste ABT tuner van Nederland! 

Meer informatie over ABT-tuning voor uw Volkswagen?

Heeft u een vraag over ABT-tuning of wilt u meer weten over de tuning mogelijkheden voor uw Volkswagen? U kunt hiervoor direct contact opnemen met onze Volkswagen ABT tuning adviseur Sander Jeurissen via 055-5395516 of abt@autohaas.nl. Weet u al wat u wilt tunen aan uw Volkswagen? Vraag dan een vrijblijvende offerte op, door onderstaand formulier in te vullen. 

Al duizenden Volkswagen rijders gingen u voor, genietend van de adrenaline en vertrouwend op de allernieuwste technieken van ABT.

ABT tuning offerte

Benieuwd wat de ABT tuning mogelijkheden zijn aan uw auto? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Wij zullen je gegevens zorgvuldig verwerken voor het doel van deze aanvraag. In ons privacy statement kun je lezen hoe wij met persoonsgegevens omgaan en welke rechten je daarbij hebt.