Volkswagen

volkswagen autohaas volkswagen financiering

Autohaas is specialist in financieringen voor de automobielbranche. Zowel zakelijk als privé kunt u bij ons een financiering voor uw nieuwe Volkswagen afsluiten. Samen met u komen we altijd tot een financiering op maat. Autohaas werkt samen met Volkswagen Bank.

Volkswagen Privé Plan
Zorgeloos mobiel met uw nieuwe auto. Dat kan met het Volkswagen Privé Plan. Een slimme autofinanciering met een vaste looptijd en vaste rente. Daarnaast maakt u slim gebruik van de hoge inruilwaarde van uw auto.

Bij het Volkswagen Privé Plan kunt u een deel van de financiering ‘bevriezen’. Dat noemen wij de slottermijn. Dit is een vooraf vastgesteld restbedrag dat aan het einde van het contract nog openstaat. De inruilwaarde van uw auto staat ruim garant voor dit restbedrag. Zo profiteert u van aanzienlijk lagere maandlasten. De slottermijn wordt behoudend vastgesteld, zodat er na inlossing doorgaans geld overblijft. Dit bedrag kan als aanbetaling gebruikt worden voor een volgende auto.

Voordelen van Volkswagen Privé Plan:
• Vaste maandlasten, vaste looptijd en vaste rente
• Lage maandbedragen dankzij hoge inruilwaarde
• Speciale autofinanciering
• Deskundig advies van de Volkswagen-adviseur bij Autohaas

Benieuwd welke onderdelen het Volkswagen Privé Plan tot een slimme autofinanciering maken? Download de brochure hieronder of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken via 055-5 395 395.

Vraag hier uw financieringsofferte aan bij Autohaas. Eén van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.