Volkswagen Touareg

  • € 91.550

22% bijtelling

De Volkswagen Touareg bij Autohaas ! Dé Volkswagen dealer uit Apeldoorn en Zutphen.

Meteen alle uitvoeringen en opties bekijken van de Volkswagen Touareg bij Autohaas ? Download hier de brochure.
De nieuwe Touareg combineert de kracht van een SUV met het comfort van een limousine. Dit resulteert in hoogwaardige offroad kwaliteit en geweldige on road technologie. De nieuwe Touareg wordt standaard uitgerust met Bi-Xenonverlichting. Door het vernieuwde design en de laatste technologie vervult de Touareg al uw wensen. 

Steeds vaker zijn de Volkswagen modellen uitgerust met innovatieve features en assistentiesystemen. Bekijk hier de instructievideo’s. De video’s zijn onderverdeeld in duidelijke categorieën: Assistentiesystemen, Veiligheidssystemen, Comfortsystemen, Multimediasystemen, Navigatie updaten en Veilig op weg. Bovendien zijn de video’s allemaal Nederlands gesproken én zijn ze ondertiteld. 

Exterieur

De ontwerpers hebben van de nieuwe Touareg een robuuste en krachtige SUV gemaakt. Door zijn lijnenvoering blijft hij echter zeer elegant. De Touareg krijgt een sportief uiterlijk door de fraaie LED-achterlichten. Deze passen niet alleen precies perfect in de designfilosofie van Volkswagen, ze benadrukken ook nog eens de breedte van de auto. De nieuwe Touareg. Een woest aantrekkelijke auto. Bekijk hem nu bij Autohaas !

Interieur

Het interieur van de nieuwe Volkswagen Touareg is pure business class. Afgewerkt met hoogwaardige materialen, voorzien van de laatste technologische hoogstandjes en het design is buitengewoon fraai. De comfortstoelen in de nieuwe Touareg passen zich, dankzij de verschillende opblaasbare luchtkamers, aan uw postuur aan. Door de lange wielbasis ontstaat er een ongekende hoofd- en beenruimte. Doordat de achterbank verschuifbaar is, creeërt u in een handomdraai 16 cm extra beenruimte. Zo waant u zich ook achterin in de business class. Neemt u eens plaats in de nieuwe Touareg bij Autohaas en laat u overdonderen. 

Multimedia

Aan boord van de Touareg wordt u voorzien van informatie door middel van maar liefst twee kleurenbeeldschermen. Hiervan beschikt er één over een touchscreen. U heeft met deze beeldschermen meteen toegang tot de meest vitale informatie. Zo heeft u direct toegang tot de routenavigatie, telefoonboekintegratie, kompas, hoogtemeter, bandenspanningsmeter per band en de spraakbediening. Daarnaast is de nieuwe Touareg volledig compatible met uw smartphone. U kunt u smartphone aansluiten op de boordcomputer van de auto of op de aparte stroomvoorziening en en aux-aansluiting onder de klep van de middenarmsteun.

Volkswagen Configurator

Voorbeeldberekening: Touareg

Kredietsom € 68.663 Maandlasten € 973 Totaalprijs krediet € 80.803 Effectieve rente op jaarbasis 7,99% Slottermijn € 45.775 Looptijd 36 maanden Contantprijs € 91.550 Aanbetaling € 22.888
Sluiten

Financier de Volkswagen Touareg vanaf € 973 p/m

€ 91.550
Er kan geen slottermijn gekozen worden omdat aan het einde van de looptijd deze auto vijf jaar of ouder is.
€ 68.663
€ 973

Voorbeeldberekening (Op basis van bovenstaande gegevens):
Volkswagen Touareg

Kredietsom € 68.663 Maandlasten € 973 Totaalprijs krediet € 80.803 Effectieve rente op jaarbasis 7,99% Looptijd 36 maanden