VW-Bedrijfswagens Nieuwe Amarok

  • Rijklaar € 24.950

Nieuwe Volkswagen Amarok

100% p​rem​ium. 100% pickup.

100% premium. 100% pickup. Altijd. Onbegrensd off-road. Temperamentvol op het asfalt. De nieuwe Amarok combineert alles wat u verwacht van een exclusieve premium pick-up: een krachtig design, een robuuste constructie en een hoog vermogen. Voor bouwprofessionals, grondwerkers, tuinders, hoveniers en iedereen die ook zwaar werk verzet geldt: op de Amarok, de Volkswagen pick-up die voor niets onder doet, kunt u altijd en overal 100% vertrouwen. De Amarok is bestelbaar vanaf ca. € 24.950.

Nieuwe 3.0 L TDI V6-motor met een vermogen tot 165 kW en een koppel tot 550 Nm.

Nieuwe 3.0 L TDI V6-motor: vermogen tot 165 kW, koppel tot 550 Nm. Deze veelzijdige Volkswagen pick up is krachtiger dan ooit: de 165 kW 6-cilinder turbodieselmotor heeft een inhoud van 3 l. Oftewel: altijd genoeg vermogen, ook onder de meest veeleisende omstandigheden. Nog meer vermogen uit de V6 TDI-motor met 165 kW halen? De overboostfunctie kan het vermogen kort verhogen met wel 15 kW, afhankelijk van de rijomstandigheden.

8-traps automaat en permanente 4MOTION vierwielaandrijving. 

De nieuwe Amarok is de enige auto met de unieke combinatie van een comfortabele 8-traps automaat en permanente 4MOTION vierwielaandrijving. De eerste versnelling is ontwikkeld voor off-road rijden, terwijl de achtste versnelling geoptimaliseerd is voor zuinig rijden bij lage toerentallen.

Zuinige BlueMotion Technology. 

Elke nieuwe Amarok is standaard uitgerust met de modernste technieken met als doel de pick-up zo milieuvriendelijk en zuinig als mogelijk te maken. Zwaar werk doen en toch schoon: het kan moeiteloos met de Amarok-motoren.

Permanente 4MOTION vierwielaandrijving. 

Deze aandrijfvariant is voorzien van permanente vierwielaandrijving met een speciaal (torsen)differentieel. Afhankelijk van de omstandigheden kunnen de aandrijfkrachten tussen de voor- en achteras variëren. Dit systeem werkt volledig automatisch en past zich aan de rij- en weersomstandigheden aan. Uw Volkswagen pickup rijdt zowel on- als off-road altijd comfortabel.

Inschakelbare 4MOTION vierwielaandrijving.

De Amarok met de inschakelbare vierwielaandrijving is in de basis achterwielaangedreven. Naar wens kunt u met een druk op de knop de vierwielaandrijving inschakelen. De aandrijfkrachten worden dan 50-50 over de voor- en achteras verdeeld. Ideaal voor het rijden in extreme omstandigheden. Op steile hellingen of onverharde wegen kan ook nog een reductieoverbrenging ingeschakeld worden.

Laadvloer-1_1.jpg

De breedste laadvloer.

Geen enkele andere pick-up biedt zo veel ruimte tussen de wielkasten. Door de laadbreedte van 1.222 mm past een Europallet zelfs overdwars in het voertuig. De combinatie van de laadvloer van 2,52m2, hoge zijpanelen van 508 mm hoog en de lage tildrempel van 780 mm maakt de laadruimte tot uitermate praktisch en royaal.

Laadvloer-2_1.jpg

Zeer praktische achterklep.

De achterklep kan tot 200 kg gewicht dragen en werkt zonodig als verlenging van de laadvloer. Verplaats op de bouwplaats (gezekerd) die verrassend lange balk, bekijk wat u wel of niet wilt uitladen gewoon nog even op de klep, of ga erop zitten met uw collega’s of opdrachtgever voor een kop koffie in de zon.

Meer weten over de nieuwe Volkswagen Amarok? Neem dan contact op met Autohaas !

Bestandsnaam Bestandstype Bestandsgrootte
PDF Brochure Amarok Autohaas .pdf PDF 5.72 MB Downloaden
PDF Technische gegevens Amarok Autohaas PDF 827.11 KB Downloaden
PDF Prijslijst Amarok - April 2017 Autohaas .pdf PDF 812.12 KB Downloaden

Voorbeeldberekening: Nieuwe Amarok

Kredietsom € 18.713 Maandlasten € 265 Totaalprijs krediet € 22.015 Effectieve rente op jaarbasis 7,99% Slottermijn € 12.475 Looptijd 36 maanden Contantprijs € 24.950 Aanbetaling € 6.238
Sluiten

Financier de VW-Bedrijfswagens Nieuwe Amarok vanaf € 265 p/m

€ 24.950
Er kan geen slottermijn gekozen worden omdat aan het einde van de looptijd deze auto vijf jaar of ouder is.
€ 18.713
€ 265

Voorbeeldberekening (Op basis van bovenstaande gegevens):
VW-Bedrijfswagens Nieuwe Amarok

Kredietsom € 18.713 Maandlasten € 265 Totaalprijs krediet € 22.015 Effectieve rente op jaarbasis 7,99% Looptijd 36 maanden